Pas godt på dit FLEXA produkt


Produkter fra FLEXA er lavet til børn. Vi har nøje tjekket hver eneste lille detalje, så du kan sove trygt, og det samme kan dit barn. 
Vi anbefaler, at du følger disse enkelte råd om vedligeholdelse, så dit FLEXA produkt kan holde de næste mange år. 

 

   Bed   Bed detail    Slide          

 

      

Vedligeholdelse af FLEXA sengen

FLEXAs møbler er overfladebehandlet med flere lag vandbaseret lak for et slidstærkt og elegant udtryk.

Tør støvet væk og rengør med en fugtig klud. Ved genstridigt snavs, brug en svamp tilført et universalrengøringsmiddel. 

 

Husk at komme i krogene

Støv kan gemme sig i kroge og sprækker, så husk også at tøre detaljerne af på FLEXA produkterne. For optimal vedligholdelse undgå opløsningsmidler og fortynder.

 

 


Slidstærk rutsjebane

Hvorfor ikke lave en FLEXA halvhøjseng til den perfekte legeplads? Bare tilføj en rutsjebane og legen kan begynde. Børn elsker at køre ned ad rutsjebanen - og det er både med og uden sko. Mærker fra sko kan nemt fjernes med en fugtig klud. FLEXAs rutsjebane er lavet af slidstærkt plastikmateriale som er langtidsholdbar og vil fremstå som nyt i mange år. 

     

 

  Mattress   Tighten   Baby seat  
 


Vaskbare madrasser

Alle FLEXAs madrasser har et quiltet overtræk der kan tages af og vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. For optimal sengehygiejne anbefaler vi at vaske overtrækket fire gange om året. Hygiejne eksperter anbefaler også at støvesuge madrassen hyppigt. 

 

Efterspænd dit FLEXA produkt

For at opretholde sikkerheden i dit FLEXA møbel skal skruer og andre sammensatte dele efterspændendes med jævne mellemrum.  
 

 

Lad opvaskemaskinen gøre arbejdet

Sædet på FLEXA Baby højstolen er nem at rengøre. Bare sæt den i opvaskemaskinen og den bliver så god som ny - klar til endnu en madfest. 

 


FLEXA udvikler og producerer langtidsholdbare løsninger til børneværelset. FLEXA tilbyder 5 års garanti på fabrikationsfejl.
Tekstiler, madrasser og beslag er dækket af en 2-årig garanti. Naturlig slitage og uhensigtsmæssig behandling
eller anvendelse af produkterne er ikke omfattet af garantien, f.eks skader på lakerede overflader forårsaget af slag eller slidtage.
Garantien gælder 5 år fra faktureringsdatoen udstedt af FLEXA forhandleren. Ved reklamation eller fejl på FLEXA produktet, bedes du kontakte din forhandler.