Vi kender børn

Hos FLEXA er børnene i centrum

FLEXA er de seneste 40 år gået forrest, når det drejer sig om møbeldesign til børn, og det er takket være et stærkt drive og stor passion for børn og deres udvikling.

Hos FLEXA er vi altid nysgerrige – vi elsker at få ny viden om børn og deres udvikling, så vi kan tilbyde det bedst mulige miljø hvor barnet kan lege, lære og sove. Gennem årtier har vi været kreative - vores ideer er vores bedste aktiv, og vi fremmer kreativitet og hylder innovation.

FLEXA teamet viser omsorg og interesse for børn og deres behov, og vi ønsker at udvikle højkvalitetsløsninger, der er skånsomme for barnet og miljøet.

Børn ændrer sig hele tiden og det er vi også nødt til – og vi elsker forandring. Vi ændrer os i takt med at verden ændrer sig. Vi byder nye ideer velkomne, som sætter fokus på hvordan børn sover, leger og lærer. 

“I de seneste 18 år har jeg arbejdet med kvalitetsprodukter til børn. Det er min passion, og jeg tror på, at vi har evnen til skabe et bedre miljø som børn kan vokse og udvikle sig i. Hos FLEXA står vi op til det hver eneste dag og vi håber at dine børn vil elske vores kreativitet og fokus på højkvalitetsløsninger til det vigtigste rum/værelse i huset – deres rum”

FLEXA CEO, Carsten Dan Madsen

Carsten Dan Madsen
CEO - Chief executive officer