Om os

FLEXA er grundlagt i Danmark i 1972 og specialiserer sig i design, produktion og salg af Skandinavisk interiør til børneværelset. 

 FLEXA Baby chair in the making   FLEXA Baby chair in the making  FLEXA Baby chair in the making 

VI DESIGNER

Vi udvikler komplet, moderne skandinavisk interiør til babyer og børn. Alle FLEXA produkter er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling. Vi bruger vores viden om børn til at skabe verdens bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter til børneværelset og til overkommelige priser.

 FLEXA production  FLEXA production  FLEXA production

VI PRODUCERER

Vores produktionsanlæg i Europa har mere end 200 engagerede og dygtige medarbejdere, der sikrer børnemøbler af den højeste kvalitet. På vores 3 europæiske fabrikker producerer vi senge og opbevarings produkter i fyr, birk og MDF. I Asien har vi vores egen sourcing og tekstilproduktion. Dette sikrer at vores moderne og legende tekstiler lever op til vores strenge krav om ugiftige og miljøvenlige materialer.

 We distribute  We distribute  We distribute

VI DISTRIBUERER

FLEXA Specialbutikker

Den første FLEXA butik åbnede i 1999 i Nice, Frankrig og vores retail division har siden udviklet sig til den største kæde af butikker dedikeret til at sælge interiør til børneværelset. I dag har vi mere end 140 specialiserede butikker placeret i Europa, Asien, Nordafrika samt Nord-, Syd- og Mellemamerika. Hver dag vejleder og rådgiver vores dedikerede og dygtige partnere i hele verden forældre i at designe de bedst mulige løsninger til deres barns børneværelse.

FLEXA Studier

I hele Europa, Mellemøsten, samt Sud- og Mellemamerika har FLEXA etableret mere end 450 studier med store møbler forhandlere og er bredt repræsenteret i mere end 1800 selvstændige møbelforretninger og e-handelsvirksomheder.