Hensyn til miljøet

Hensyn til miljøet

Certificeret massivt træ

Træ er et smukt og naturligt materiale og ingen træer skal fældes forgæves. Derfor er FLEXA's træ PEFC™ certificeret (Se certifikat) og opfylder strenge internationale standarder for bæredygtig skovdrift.

Vi har optimeret anvendelse af træ i al vores produktion, og vi genbruger træstubbe, træspåner og endda savsmuld på vores savværker og fabrikker.

Vores træ er indsamlet fra de nordlige breddegrader, hvor træerne vokser langsomt på grund af kulden. Miljøet på den nordlige breddegrad skaber træ med en fremragende fiber struktur og stor træmasse, der sikrer høj kvalitet og træ med få knaster. Træet tørres, høvles og afrundes til et materiale af høj kvalitet.

CO2-neutral energi

Vi designer møbler til børn - og vi vil have dem til at vokse op i en grøn verden. Det er derfor, vi genbruger alt overskuds træ fra vores forberedelse proces.

Vi indsamler alt - selv savsmuld og sender det til vores fabrik i Estland, hvor det komprimeres til træpiller. Træpillerne er fri for tilsætningsstoffer og lak, hvilket gør dem miljøvenlige og CO2-neutrale. FLEXA's træpiller har lang brandetid og sikre et alternativ til andre mindre miljøvenlige energiformer.

Pudekamp med Øko-tex

Leg og søvn bør være helt fri for kemikalier og andre skadelige stoffer. Derfor sigter vi efter at alle vores tekstiler bærer Øko-Tex mærket.

Alle vores tekstiler og madrasser bærer Øko-tex mærket som garanti for, at dit barn er sikker, når interagere det kysser, krammer og bygger slotte med tekstilerne.

Det er sikkert at bide i sengen

Det ene øjeblik er sengen et sikkert sted at drømme - det næste er sengen et rumskib på vej til månen. Sengen og dit barn vil være tætte kammerater i mange år. Derfor bruger vi kun miljøvenlig UV-lak, som er fri for opløsningsmidler og giftige farvestoffer.

Lakken er meget slidstærk og tåler selv den hårdeste behandling. Dette gør sengen mere robust og modstandsdygtig over for tegn på slitage og endda bid af et lille barn.