page banner

FLEXA Shelfie - et fleksibelt opbevaringssystem

Hos FLEXA har vi en vision om at designe møbler, der vokser med barnet og kan holde hele livet. Børn udvikler sig hele tiden, og behovet til børneværelses indretning ændres derfor som børnene bliver større. Med børnenes udvikling som omdrejningspunkt har vi i samarbejde med møbeldesigneren Morten Georgsen designet FLEXA Shelfie, der er et nyt og innovativt hyldesystem til børneværelset.

profile picture

"Min tanke med FLEXA Shelfie var at bringe funktionalitet ind på børneværelset. Jeg ville gøre det let for barnet at gemme ting væk, men samtidig også let at finde frem og udstille. FLEXA Shelfie hjælper på den måde både børnene til at lege og til holde orden på deres værelser."

- Morten Georgsen

 
 
Shelfie age diagram

 

Et lille barn kan ikke nå det samme som en teenager. Vores opbevaringssystem er udvilket til at imødekomme børns forskellige behov i forskellige aldre. FLEXA Shelfie er godt design udviklet med barnets skiftende behov som omdrejningspunkt. Hyldesystemet er fremstillet af det fineste fyrretræ, som fås i fire forskellige farvelakeringer, og højkvalitets MFD. Kombinationen af robust træ og glatte afrunde hjørner giver FLEXA Shelfie et let og moderne skandinavisk udtryk.

 

Shelfie combination baby Shelfie combinations child Shelfie combination tween Shelfie combination teenager

 

Vis frem og gem væk!

Vi ved, at børn elsker at lave små udstillinger med deres samleopjekter og personlige yndlingsting. Derfor har vi udviklet FLEXA Shelfie, et moderne og åbent hyldesystem, der fungerer perfekt til fremvise og holde styr på børnenes yndlingslegetøj, hjemmelavede kunst og favoribøger. FLEXA Shelfie består af en bred vifte af kasser, hylder, skuffer og skabe, som gør det nemt at organisere børnenes ting eller gemme dem væk, så værelset altid ser ryddeligt ud.

Shelfie details

 Se hele FLEXA Shelfie serien her eller spørg din lokale FLEXA forhandler for yderligere info.