FLEXA Näst

 


Velkommen til verden

   
 

Forberedelserne til dit kommende barns ankomst er en spændende og uforglemmelig tid. Der investeres massere af energi og kærlighed i at indrette det første børneværelse og købe nyt udstyr til den lille. Nogen kalder det at bygge rede. En rede er et varmt og trygt sted, hvor din baby kan vokse op sikkert og godt. Derfor har vi valgt at døbe denne kollektion Näst. Der er fem produkter i kollektionen som alle opfylder de strenge sikkerhedsstandarter, der findes inden for baby- og børnemøbler.

   

 

           

                  Lene Madsen      

"Jeg designede Näst kollektionen med tanke på funktionalitet og bæredygtighed. Det var vigtigt at skabe et tidløs design, som imødekommer det voksende barns skiftende behov. FLEXA Näst handler frem for alt om forberedelserne til barnets ankomst, samt at skabe et trygt sted at sove og vokse."

-Lene Madsen
Dansk Designingeniør

                     

 

 

Stærk skandinavisk følelse

   
 

Kollektionen er designet med fokus på FLEXAs grundværdier omkring sikkerhed, fleksibilitet, funktionalitet og skandinavisk design. Designeren valgte runde former og glatte overflader for at skabe et simpelt og stærk skandinavisk udtryk. Näst kollektionen opfylder  de strengeste sikkerhedsstandarter, der findes inden for baby- og børnemøbler, og vi anvender kun vandbaseret og UV-baseret lak, som ikke indeholder stoffer, der kan skade dit barn. Der er soft-close i skuffer og skabe, så små fingre ikke kommer i klemme, og der er en sikker afstand imellem tremmerne i tremmesengen. Alle møblerne i denne kollektion er designet i Danmark og produceret i Europa.

5in1cotbed

 

FLEXA Näst
FLEXA Näst 5-in-1 cot bed FLEXA Näst changing table
5-i-1 BØRNESENG PUSLEBORD
 FLEXA Näst wardrobe with 2 doors and 2 drawers FLEXA Näst wardrobe with 3 doors and 2 drawers FLEXA cold foam mattress
GARDEROBESKAB MED 2 DØRE
OG 2 SKUFFER
HØJT GARDEROBESKAB MED
3 DØRE OG 2 SKUFFERR
MADRAS

 

                         


Lad os følges ad

   
 

Se videoen om Näst kollektionen og oplev 60 sekunders cuteness.

    Læs FLEXA Näst kataloget nedenfor.

 
            FLEXA Näst catalogue                       
 

 

Se den fulde FLEXA Näst kollektion

   Har du lyst til at føle, teste og lege med produkterne?
   Find din lokale FLEXA forhandler