Skab det perfekte 
børneværelse

Det kan være en udfordring at indrette et børneværelse – især hvis rummet er lille. Med fleksible møbler, sjove tekstiler og cool accessories, hjælper vi dig med at drømme stort og sæt din kreativitet fri! Uanset om det er et pigeværelse, drengeværelse, værelse til den nyfødte eller opbevaringsløsninger, har vi samlet nogle inspirerende indretningsideer. Lad indretningen begynde! 

FLEXA Mid-high bed with princess theme Mit værelse er min legeplads
En FLEXA halvhøj seng giver både en sikker og god nats søvn. Tilføj Click On accessories eller et cool tekstiltema og lad fantasien få frit løb. Alle vores tekstiltemaer er udviklet, så de stimulerer dit barns fantasi og kreativ tænkning. Lad legen begynde!
FLEXA Mid-high bed with jungle theme  FLEXA Mid-high bed with knight theme 
FLEXA ClickOn Blackboard FLEXA Mid-high bed and Play table set FLEXA Textile Cave Forest Theme

 

Born

 

En plads til mine små skatte FLEXA Shelfie storage solution
 Hold orden i tingene med vores udvalg af smarte opbevaringsløsninger. Byg i højden eller hold det i børnehøjde og skab dit eget udtryk. Få alt på sin rette plads!
FLEXA Cabby wardrobe FLEXA Textile storage box FLEXA Shelfie Mini storage  FLEXA Cabby storagebox 

 

Born

 

FLEXA Baby nusery room Mit værelse er min verden
Leg med farver og former og skab det perfekte rum til leg, læring og en god nats søvn. Vores baby kollektion er designet til at vokse med barnet fra baby til tumling. Tremmesengen er f.eks. 5 senge i én! Kombiner babykollektionen med den farverige FLEXA Play kollektion og giv børneværelset et personligt udtryk.
Lykke er små fødder i hjemmet!
FLEXA Baby high chair FLEXA Play chair FLEXA Play children's room FLEXA Baby girl high chair
FLEXA Play table set FLEXA Tween girl room FLEXA Baby boy textiles

 

Få mere inspiration til indretningen på børneværelset med vores seje tekstiltemaer. Slip den lille pirat eller yndige prinsesse løs!

Find din lokale FLEXA forhandler og få mulighed for at røre, teste og lege med produkterne.